Monday, January 9, 2012

Kuih Lapis Noorsha


Sementara xbz n mood tgh rajin sikit,erm xla byk,tapi sikit jer rajin,aku update resepi kuih lapis yg aku amik dari umah noorsha nih lak eks..
Ekceli dari taun lps lagi wat kuih nih,lpas ajer noorsha post resepi,esk tuh aku dah wat,tapi besalah kan dah gitau tadi,ritu mls nak update,rini jer baru rajin,hikhik..

Secara jujurnya,resepi kuih lapis noorsha nih mmg lmbut n sedap,TAPI kalo anda mmg pemanis digalakkan menambah kuantiti gula eks,bagi aku mmg dah ok mnis tera tuh..Walaupon kuih lapis resepi nih mmg lmbut,tapi aku msih lagi tercari2 resepi yg mnggunakan tpng beras semata2 utk wat kuih lapis,dulu2 pernah mkn,mmg sedap sgt..Kalo da sapa2 yg tau tuh,nnti leh la share eks..


Kalo nak tgk pic kuih lapis yg sgt cun melecun n kedabom,silalah ke umah noorsha eks..

Tq ya noorsha utk resepi ni,Ct c/p letak kat sini lak eks..Mekasih byk2 tau..

RESEPI KUIH LAPIS
Sumber : Noorsha

Bahan²

2 cawan tepung gandum
3/4 cawan gula pasir
1 cawan santan kotak(Aku guna santan fresh)
1 cawan susu cair
2 cawan air
2 sudu besar minyak sayuran(xletak dah coz gna santan fresh)
secubit garam

Snap guna nset jer,pic pon kelabu asap..

Cara²
1. panaskan kukusan. sementara itu satukan semua bahan dalam mangkuk, kacau ala kadar hingga bersatu semua bahan² kemudian masukkan adunan tersebut ke dalam blender. Blend hingga smooth.
2. Bahagikan adunan sama banyak.Satu diletakkan sedikit pewarna merah dan satu dibiarkan plain.. boleh juga bubuh kaler kegemaran masing²....^^
3. Sapu acuan dengan minyak. Noorsha guna acuan lompang kali ni.. nak guna loyang pun boley.... Susun acuan dalam pengukus dan sudukan warna pink di setiap acuan. Kalau guna loyang, masukkan sesenduk demi sesenduk ye.. agak² lah...
4. Tutup kukusan dan kukus seketika. jgn lupe lapik dulu tudung periuk kukus ngan kain bersih ya..... kalau kukus guna acuan lompang @ acuan yang kecil x lama..lebih kurang 2-3 minit je....kalau guna loyang mungkin ambil masa 5 - 7 minit la, bergantung pada macammana tebalnye lapisan yg kite wat tadi tu :)
5. Buka tudung periuk, sudukan @ sendukkan pula warna plain pada setiap satu acuan @ loyang. Tutup semula periuk dan kukus lagi... Buat selang seli begitu hingga habis ya.....
6. Untuk lapisan terakhir, kukus sekitar 10 minit jika anda menggunakan acuan lompang @ acuan kecil... jika menggunakan loyang, kukus lebih kurang 15 - 20 minit untuk lapisan terakhir ini ya...
7. Tunggu sejuk dulu baru hidang :)

Selamat Mencuba :)

Pandan Light Cheese Cake Utk Birthday Syifa.

Assalamualaikum n selamat pagi semua..N3 pertama ditahun 2012..Lama benar blog nih xberupdate..Walaupon dah agak terlewat,tapi dikesempatan nih aku nak ucapkan selamat menyambut tahun 2012 buat semua yg sudi berkunjung ke sini ya,maaf sesangat sbb terlewat ucapkan ya..

Nih pon aku barula terhegeh2 nak masukkan kek barbie yg aku wat semperna besday syifa tempohari,walaupon dah lambat,tapi nak juga aku tempek disini,sebagai kenangan utk syifa nanti n sbb aku nak letak resepi kek yg sedap ni..

Alhamdulillah tertunai juga hasrat dihati aku nak wat kan kek barbie utk syifa tersayang..Walaupon kalo org yg pro tgk kek nih,mmg terasa nak gelak ke nangis meraung xtaulah,tapi bagi aku,aku sgt berbangga sbb nila hasil keras tangan aku yg aku wat dengan penuh kasih syg..Yerla baru 1st time aku pegang nozzle n tanpa p belajaq kat mna2 aku kuatkan semangat wat juga kek nih..

Syifa kek hasil keras tangan n air tangan ummi nih khas utk anak ummi yg sgt2 ummi sayang,moga pic kek nih nnti mnjadi kenangan terindah wat syifa ya nak..


Nana yg duk inteprem lbh,besday girl duk nempek kat ummi xmo berenggang,adeiii..Sekbek xtumbang kek nih,yerla si nana nih yg excited lbh..

Tima kasih byk ya kak hasue utk rcp yg mmg best nih,sy c/p letak kat sini lak eks..

Light Cheese Cake
Resepi:Kak HaSue@sue-hasue.blogspot.com

Bahan-bahan
• 125g cream cheese(Aku letak 150gm)
• 300 ml susu segar
• 80 g mentega atau marjerin
• 80 g tepung gandum
• 80 gram gula halus
• 3 biji telur saiz A
• beberapa titik esen vanila/jus lemon(Aku add pandan paste n sedikit pewarna hijau)

Tangan ummi pon nak enteprem gak..Tgh nak cucuk lilin..Sian toi pic besday girl xda,sbb abah wat video,pastu pic lak snap sikit jer,maaf sgt ya syifa syg..

Men snap comot2,sbb dah ramai yg tunggu xsabar nak merasa kek nih..Pastu lak w/cream dah nk mula cair,coz terkena panas bahang dari api lilin,huhu..

Pandan light ciskek+moist eggless coklat kek,alhamdulillah rasa yg sedap n gandingan yg mntap,semua memuji kesedapan kek2 nih,terima kasih sgt pada kak hasue n kak dayang jack atas resepi..

Cara-cara
1. Masukkan susu segar dalam periuk. Masukkan cream cheese sehingga cair sambil sentiasa dikacau menggunakan hand whisk. Masukkan pula mentega/marjerin,kacau lagi sehingga cair,padamkan api dan ketepikan.
2. Asingkan putih telur dan kuning telur, pukul putih telur bersama gula halus sehingga menjadi meringue. -meringue ialah adunan putih telur dan gula betul2 ringan (ia tidak tumpah apabila mangkuk cuba diterbalikkan)
3. Di dalam bekas lain yang lebih besar,pukul kuning telur hingga kembang dan masukkan adunan cheese tadi, kacau seketika..ayakkan tepung sedikit demi sedikit dan pukul lagi, pastikan adunan tidak berketul -kacau menggunakan hand whisk dengan perlahan
4. Akhir sekali campurkan merigue ke dalam adunan tadi dan berberapa titik esen vanila, gunakan cara kaup balik supaya adunan rata(boleh juga menggunakan hand whisk tapi gaul dengan perlahan2)..
5. Glis acuan kek dengan marjerin dan alaskan dengan kertas. Masukkan adunan kek di dalam acuan. Pastikan oven sudah dipanaskan sebelum membakar kek
6. Bakar pada suhu 160 darjah selama 45 minit (atau sehingga masak) menggunakan kaedah bain marie(loyang kek diletakkan di atas loyang yang berisi air panas ketika dibakar)
8. Hias ikut kreativiti sendiri atau dimakan begitu sahaja.

Thursday, December 29, 2011

Selamat Hari Lahir Permata Hati Ummi..

ASSALAMUALAIKUM N SELAMAT PAGI

Alhamdulillah arini telah genap usia anakku SITI NURSYIFA DARWISYA BT SAZALI setahun....Terasa begitu pantas masa berlalu meninggalkan kita,2011 juga telah hampir ke penghujung..

Bismillahirrohmanirrahim,
Ya Allah yang Maha Pemurah ,Maha Mengasihani lagi Maha Mengetahui...Bersempena genapnya usia 1tahun kelahiran anakku Syifa Darwisya,
Aku panjatkan Doa dengan sepenuh hati dan dengan rasa rendah hati kepadaMU Ya Allah Ya TuhanKu,
Engkau peliharalah anak daraku ini dari segala perkara-perkara buruk dan segala kecelakaan,pandangan Mata yg jahat dan Niat hati yg Buruk.
Engkau bukakanlah pintu hati anakku ini ke arah berbuat kebaikan,kebajikan, beramal solehah, berpegang teguh kepada agamaMu dan menuruti segala perintahMu dan Berbuat baik kepada semua.
Engkau ampunilah, berkatilah dan redhakanlah kehidupan zuriat2ku sekarang juga yg akan datang samada di dunia mahupun di akhirat kelak. Hanya kepada Engkau tempat hambaMu ini memohon dan merayu....Kau perkenankanlah segala Doa2 dan hajat-hajat kami Ya Allah....Amin...Amin...Amin,Ya Rabbal 'alamin..

Siti Nursyifa Darwisya=Cahaya Penawar/penyembuh dan warak,Harap ank ummi nih menjadi seperti namaMu nak..

Syifa sayang,hanya itu yg mampu Ummi lakukkan sebagai ibu yg melahirkan syifa ke dunia ini,Hanya BerDOA..Selain dari berazam n melakukan yg terbaik wat anak2 ummi yg berdua nih,mahupon yg akan datang..
Walaupon syifa xmengerti n faham lagi apa yg ummi tulis n harapkan disini,moga suatu hari nanti,bila syifa dah besar,syifa lehla buka blog ummi n memahami segala apa yg ummi coretkan disini ya Sayang..Ummi nakkan yg TERBAIK n berazam melakukan yg TERBAIK,utk mnjadi Ummi Yg TERBAIK n Contoh Ikutan utk anak2 Ummi,InsyaAllah..

Main jerla kat dalam bilik ank2 dara ummi nih..

Selamat Hari Lahir Sayang,ummi berbangga punya anak yg sihat n comel seperti syifa,Moga mmbesar mnjadi ank yg solehah,berjaya dunia akhirat ya syg..Muahhhhhhhsss, dari Ummi ,Abah N Kak Nana...Love U Very2 Much SAYANG..

Psttt..Rasanya Nih n3 terakhir aku utk tahun nih,coz start esk mmg bizi yg amat sgt,coz ari sabtu nih InsyaAllah nak wat mkn2 cikit semperna besday syifa.Pastu ahad lak nak blk kg..Maaf sesangat,kalo aku xda BW ya..InsyaAllah tahun depan ketemu lagi di N3 yg baru n azam yg baru..

Friday, December 23, 2011

Kari Ikan Ala Mamak Again..


Maaf lah eks,nih menu tertunggak,menu mggu lepas lagi nih,hihi..Feberet hubby..Kalo wat kari ikn mesti wat stail gini,stail mamak kan xletak santan,leh jimat santan n tahap kolestrol pon leh la terkawal cikit kut,dari meningkat,hihi..Yerla tuh,klo dah melantak lauk lain byk2,mmg naik juga kolestrol kan..


Terima kasih ya utk kak madihaa/kak ratna,kerana sudi mencuba resepi yg xseberapa dari sy nih ya nih,saja post aritu,utk rujukan ank2 kemudian hari,xsangka lak kak madihaa sudi mencuba,harap kena ngan selera akak ya..

Oklah aku letak lagi sekali resepi nih di sini ya..Versi yg lepas pon guna ikn jenahak juga..

Resepi Kari Ikan Ala Mamak

Kepala ikan@apa2 bahagian yg suke(Aku guna bahagian ekor ikan Jenahak)
2 Sdb Rempah Kari Ikan (Aku guna Babas)
1/2Sdb Serbuk Cili (Aku Guna Babas)

Bahan2 Kisar
5 Biji Bawang Merah
3 Ulas Bawang Putih

2 Biji Bawang Merah Dimayang
1Ulas Bawang Putih Dimayang
1Sdt Halba Campur
1/2Sdt Kas Kas
Air Asam Jawa Secukup Rasa(Aku letak yg adabi 1/2sdb)Mmg kena bagi rasa masam2 cikit
1Sdb Sos Tiram
Garam Secukup Rasa

Daun kari 2 Tangkai (Jangan Di leraikan)
Air Secukupnya

Bahan Sampingan
Bendi
Cili Hijau
Buah Tomato
Terung(Xletak hb xsuke)


Cara-Cara_

Tumis Bawang merah n putih yg dimayang bersama halba campur hingga layu,masukkan bawang2 yg dikisar,tumis sehingga kekuningan,masukkan serbuk kari,serbuk cili,daun kari,serbuk kas2,tumis sehingga garing.(kalo rempah n cili serbuk tuh nak bancuh jadikan pes pon ok,tapi aku suka letak gitu jer,sbb cpt garing)

Seterlah garing,masukkan air n pati asam jawa,kalo guna terus air asam jawa pon ok.Masukkan sos tiram , ikan,biarkan sehingga ikan masak,Gunakan api yg kecil,supaya pecah minyak.

Seterlah ikan telah masak,Masukkan bendi,cili hijau n tomato,seimbangkan rasa,tutup api n leh la mkn bersama nasi@roti.


Menu lengkap kami,alhamdulillah rezeki kami hari tuh..Pic sambal belacan n petai rebus malas nak snap..

Puteri Ayu 4 Perasa

Assalamualaikum..
Salam sejahtera n selamat pagi..

2hari xde n3 kemalasan yg melampau melanda..Adeiii malas sungguh nak update BLOG,tapi makan xla pula malas,masak2 lagilah xleh malas,kalo x,ade plak yg kebuluq lam umah nih karang,adeiiii,aku gak yg susah kang..hihi..Arini merajinkan diri jugalah letak n3,coz esk2 xtahu lagi da n3 ke x,coz byk kenduri weekend ni..Aku rasa pakal da kenduri yg kami xp kut,Maap lah ya,bkn xsudi,tapi kalo dah sehari 2,3 tempat,adeiii jenuh gak tuh..

Erm utk kali yg keberapa tah la ni,aku wat lagi n lagi apam puteri ayu yg sangat2 disukai hb n nana,skng syifa pon cam dah suka juga nih,Aku??Aku lak dah ayu kut,so xyah dah mkn apam nih,wakakaka..Jgn da yg muntah kale male cam apam nih lak,bila baca stekmen nih,ngee..
Ala sesekali nak perasan,xkan salah kut,g pon,kalo aku nk perasan kat blog aku sendri,xkan ade yg kisah pon,khan khan khan..Hihi..

Tangan yg dah xsabar nak capai n ngap apam,si nana lah nih,mmg 6biji tuh aku sengaja xletak kelapa utk dia,sbb takut nanti dia batuk lak..

Ekceli apam nih mmg aku dah selalu wat,kalo hmp xcaya,leh tgk di sini n di sini ,wokey..Cuma kali nih terlebih rajin cikit,letak 4perasa n 4pewarna,saja nak try test market,bagi tekak aku,semua sedap,ya mmg tipu wokey..

K lah meh tgk resepi yg aku copy lagi sekali nih eks..Sukatan gula aku ltk 100gm utk half adunan,mmg dah manis yg sedang2 jer bgi tekak kami mmg ok dah,kalo yg suka mnis,lehla ikut resepi asal ya..Tima ksh sekali lagi wat penyumbang resepi yg dah mnjdi feberet kmi nih ya..


5 biji telur (saiz kecil)(Aku letak 2biji saiz besar)
* 250gm tepung gandum
* 300gm gula(*Aku letak 100 gm jer utk half adunan,mmg ngam2 jer manisnya)
* 2 camca teh ovallate
* 1 camca teh baking powder
* 250ml santan
* Pewarna hijau(Aku letak juga pepel,coklat n pink)
* 2 camca teh paste pandan(Aku letak juga coklat,strawberi n bluberry)
* Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi)


Cara-cara

1. Panaskan kukusan.
2. Pukul telur, gula dan ovallatte hingga kembang dan gebu.
3. Masukkan santan, tepung gandum, baking powder, paste pandan dan pewarna. Kacau lagi hingga sebati.
4. Sapu sedikit minyak pada acuan. Masukkan kelapa di bahagian bawah acuan dan mampatkan.
5. Masukkan adunan dan kukus selama lebih kurang 5 minit.
6. Setelah dikeluarkan dari kukusan, tunggu hingga sejuk sikit supaya senang dikeluarkan dari acuan.

Tuesday, December 20, 2011

Donut Keledek+Kentang,Kembali BerN3 ^_^

Assalamualaikum..

Selamat pagi n salam 1 Malaysia juga wat semua..Maaflah hampir 1mggu blog xberupdate n terima kasih yg xterhingga wat yg sudi bertanya khbar n wat yg masih sudi singgah ke sini,walaupon blog ini hanya blog picisan..Kesudian anda semua di ucapkan jutaan terima kasih..

Akceli ari selasa yg lepas,ptg2 tuh igt nk update donut nih,tapi tetiba blog aku nih kna remove lak,adeiiii smput terus rasa,dahla xpandai nk godek2,last teringat blog kak yatie da N3 pasai tips utk blog yg terkena gini,2,3 kali godek,akhirnya,alhamdulillah dah ok..Leh tgk DISINI utk N3 yg kak yatie n Sunnah kongsikan..Tima kasih byk ya utk sunnah n Kak Yatie..

K sambung cite,ps blog dah ok,kami 1family lak kna demam selsema,mula2 hubby dulu,pastu ank2 n aku,ngan sakit tekak yg teramat sgt,bila telan air liur jer pon dah sakit gila,Alhamdulillah pas 2kali jer mkn ubt herba yg amik kat klnik,sakit tekak mmg dah beransur lega..
Alhamdulillah dengan izin n kuasa Allah ubat tuh mmg serasi sgt ngan aku n hubby..Ank2 xde lah demam teruk,cuma selsema n hingus meleleh jer,tapi mlm2 syifa merengek lah juga,coz xpuas nak bernafas.
Syukur Ya Allah sesungguhnya dengan diberikan dugaan sakit begini aku rasakan diriku yg kerdil makin dekat kepadaMu..Terima kasih Ya Allah atas nikmat SAKIT n SEMBUH yg Kau beri ini..

Oklah pnjang lak ngomen aku kali nih,aku wat donut nih pas nengok kak Ct Delima tayang donut nya,pastu keledek dah nk menopos n kentang dasebiji jer,so aku kasi campur jer dedua sekali n wat 11/2 adunan,dpt byk leh la tambah stok utk frozen food,hehe..
Pernah dah wat versi keledek dulu disini...


Adeiii yg letak coklat gini,bkn nana n syifa jer suka,ummi pon sukaaaaa jugaaa..Sedappp..
Pic nih rupa donut selepas dibaling ngan teddy bear oleh nana,adeeiiii abis sememeh rupa donut aku,eiiiii,ergggg geram sungguh ngan mek ni..

Mutiara ke benda kalo dah gedabak gini eks,hihi..

Bahan-bahannya


250 gram tepung gandum
80 gram kentang yang telah direbus dan dilenyek ( lebih kurang 2 biji kentang saiz kecil)(Aku letak 100gm keledek n 60gm kentang utk 11/2 adunan)
2 sudu besar susu tepung/skim milk
1 biji telur ( dipukul sedikit)
80/90ml susu segar boleh ganti dengan air suam(Aku letak 100ml utk 11/2 adunan)
1 1/2 sudu besar marjerin
2 sudu besar gula
4 gram yis ( 1 1/2 sudu kecil)


( susu tu ros letak sikit-sikit klu 80ml tu dah memadai dan doh ok, kita guna 80ml je, klu rasa keras guna 90ml, sebab saiz telur yang digunakan lain-lain kan, di sini kena pandai agak-agak ye, doh jangan lembik sanngat, nanti donut meresap minyak bila digoreng.)


Caranya.
1. Masukkan semua bahan dalam bekas adunan dan uli hingga tidak melekat pada tangan. Pastikan Doh betul-betul lembut, Uli selama 8 hingga 10 minit. Kalau guna BM, tekan ON dan tunggu je siap, kemudian boleh terus bentukkan.


2. Kemudian perap doh dan tutup bekas adunan dengan plastic wrap dan biar doh naik dua kali ganda. Masa perapan lebih kurang 40 minit atau 1jam.


3.Selepas itu tumbuk-tumbukkan doh bagi mengeluarkan angin. bahagi doh pada beberapa bahagian kecil dah lubangkan di tengah-tengahnye, seperti bentuk donut. Susun donut di atas dulang dan biarkan sehingga donut naik dua kali ganda.


4. Goreng di dalam minyak panas sehingga perang, dan salut donut kentang bersama serbuk gula ataupun coklat masakan. Sedia untuk dihidangkan, Selamat Mencuba..

Versi biasa pon da juga..





Tuesday, December 13, 2011

Blueberry Cheese Cake,Utk Anniversary Kami..



Assalamualaikum..

Wokey lah inilah kek yg aku wat utk anniversary aku n my laling tersayang..
Bila tanya hubby nak kek apa utk anibeseri kali nih,dia kata nak cis kek bluberi,aku ok jerla kek apa pon,tapi hubby kalo kek coklat dia kurang gemar,so cis kek nih kira dia mmg suka lah juga,cuma dia kata xleh mkn byk lah kan,sbb cepat muak kalo jns2 cis ni,tapi aku ok jer melantak,wakaka..


Tak dinafikan ciskek pe pun mmg sedap kan,yg nih pon mmg sedap bagi tekak kami suami isteri,klo nana lak pas mkn,dapppp katanya,hihi..Syifa lak xpndai nk bgi komen g,hihi..

Owh ya,kalo kak hana n kak maz,wat versi marble,aku lak wat versi gini n letak bluberi..Resepi asal oleh Kak Maz Ilham Dapur,aku lak amik kat dapo Kak Hana, tima kasih byk ya utk akak berdua diatas resepi best ni..Sy tempek kat sini utk rujukan mendatang lak ya..

Bahan-bahan
Base (lapisan bawah)

  • 100g biskut marrie @ apa-apa biskut yang sesuai
  • 50g butter - dicairkan -


Filling Cream Cheese
  • 200g creamcheese (suhu bilik)(Aku letak 250gm)
  • 75g gula halus(Aku letak 90gm)
  • 135g yogurt plain @ apa-apa perisa ikut citarasa(Aku letak plain yogurt 145gm)
  • 10g tepung jagung(Aku letak 15gm)
  • 1 biji telur saiz B
  • 80ml whipping cream
  • 1/2 sudu besar jus lemon
  • 1/2 sudu besar lemon zest(Xletak)
  • sedikit coklat emelco - untuk buat marble(Xletak)
  • Aku add butterscoth essen 1sdt
  • Loyang loose pan 7 inci yang dibalut dengan aluminium foil










Hasil contengan ku,sengaja nak seperais kan hubby,hehe..SEKBEK kira surprise jadi juga,sbb hubby kata oklah juga tulis atas plate gini,hehe..

Cara-cara

Untuk Base (Lapisan Biskut)

1. Hancurkan biskut dan gaul dengan butter cair sehingga jadi macam serbuk roti. Tekan-tekan dalam loyang yang telah dialas dengan kertas minyak dan simpan dalam peti selama 15-12 minit (bukan sejuk beku ye).

Untuk Filling

1. Panaskan oven 150 C.

2. Putar creamcheese hingga sebati. Kemudian masukkan gula dan putar lagi. Masukkan yogurt, putar lagi. Masukkan tepung jagung dan whipping cream dan pukul sebati. Akhir sekali masukkan jus lemon, lemon zest dan telur. Putar lagi sekadar untuk sebatikan semua adunan.

3. Tuang dalam loyang yang telah sedia dengan lapisan biskut tadi, ambil 1 sudu besar adunan dan campur dengan sedikit coklat emelco. Letak secara rawak diatas permukaan adunan dan lorekkan guna lidi satay.

4. Bakar dengan suhu 150C selama 1 jam 20 minit atau bergantung pada oven masing-masing dengan cara steam bath (1 loyang berisi air panas kemudian baru letakkan loyang kek yang telah dibalut dengan aluminium foil).

5. Bila sudah masak, biarkan kek sejuk dalam oven selama 1 jam (masa ni kek masih lagi sedikit lembut dibahagian tengah, kek akan keras sendiri bila disimpan dalam peti, buka sejuk beku ye) kemudian balut loyang kek dengan plastik wrap dan simpan dalam peti selama 12 jam atau semalaman sebelum dihidangkan.

6. Lorekkan ditepi keliling kek dengan pisau yang bermata nipis agar kek tidak melekat pada loyang. Kemudian boleh la dilonggarkan loose pan tadi dan dihias ikut cara masing-masing. (jika perlu, celupkan dulu mata pisau dalam air panas, kemudian lap dan baru digunakan).









Selain dari kek nih,kami order juga 2biji regular pizza,garlic bread n breadstick,soup xorder,sbb yg aku wat ritu da lagi,just tambahkan air n panaskan jer,hehe..Pizza yg 7 cheesy bites tuh tang cis lain okla,tang cream cis tergolek tuh,adeiiii aku n hubby xbape suka,last2 suap nana n syifa ajer,hihi..