Friday, March 25, 2011

Roti Lapis Daging Bercheese



Assalam semua,wah arini hujan jer,sejak dari semalam ujan,berhenti sekejab,hujan blk,alhamdulillah ujan2 nih best gak xyah nak siram pokok dah,chewah mcm la byk sgt pokok nak kena siramkan..Semalam xblogging langsung,coz sakit kepala,maybe sbb kurang tidur kut,yerla 2 3 ari lepas mcm ssh nak tiduq jer,pastu duk wat projek xperimen kek la,ngan anak2 la,huhu mcm2,so mlm tadi pas ishak n syifa tiduq,lam kul 10lbh tu jer telan panadol 2biji terus tidur..Rini pong pas hubby g kja,continue tdq lagi,haha,tdq xhengat dunia,coz dah bgtau hubby awal2 nak wat nasi goreng jer utk lunch arini,hehe..k la roti lapis nih menu minum ptg klmarin,layan gambar la yer,resepi sempoi2 jer,lbhan daging kisar wat pizza aritu,tambah crabstick ckit,biskut nih ekceli maklong hubby bawa time tgk aku bersalin aritu,xmkn2 lagi,klmarin baru la di buka,tuh pong da lagi 3/4 bungkus..


Hubby kata wah cam lasagna versi tekak melayu,ngee,mmg pong bila dah letak mozarella cheese n picit cheezy sauce tuh,mmg alal2 lasagna ler,fuhh sdp sgt..

5 comments:

Nieza said...

perghhh sedap lapar akak singgah sini..nanti blk penang kasi alamat nk singgah umah pula..hehehe

Zaliedana said...

Kak Nieza,
Roti nih da abis,xpe akak punya pasal nnti wat lagi yer,btw nnti blk penang jgn lupa mai umah yer,nih bkn ajak2 ayam tau,ajak2 orang,ngee..

Kak Rosaliza said...

Assalam n salam kenal juga buat zaliedana...selalu nampak tapi tak ingat umah sapa.

Sedap nasi goreng tu, kalo byk lauk pauk gitu bertambah2 la kesedapannya

Zaliedana said...

Kak rosaliza.
Waalaikumussalam,tima kasih yer ka ziarah kita..Ujan2 nih mkn nasi goreng kosong pong sodap jer kak..hihi..

HaSue said...

yang nih pun nampak sodap..bak sekerat!